Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2015

Чоловік, який вбив медсестру, знаходиться під вартою

Чоловіка, який 11 квітня вбив медсестру 1 міської клінічної лікарні, затримано. Ним виявився 27-річний мешканець Полтави, раніше не судимий. За інформацією прокурора Київського району міста Олега Плескача, свою вину у вчиненні злочину полтавець визнав повністю.
«Сьогодні йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та обрано запобіжний захід – тримання під вартою», - зазначив Олег Плескач та додав, що на даний час досудове розслідування триває. Його здійснює Київський РВ ПМУ УМВС України в області, процесуальне керівництво у кримінальному провадженні – прокуратура Київського району.
«У правоохоронців є підозра, що затриманий страждає на психічні розлади, проте це буде перевірено лише відповідними експертами під час досудового розслідування», - сказав прокурор району.
Як повідомляли ЗМІ, вранці 11 квітня до Київського райвідділу міліції звернулась жінка із заявою про зникнення її свекрухи, яка 10 квітня пішла на роботу до лікарні, але додому не повернулася.
Труп зниклої жінки знайшли ввечері 11 квітня у заболоченій ділянці лісосмуги поблизу перехрестя провулку Фадєєва та вулиці Ярошенка у Полтаві.
кількість переглядів: 4606