Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2015

Ще однією постановою суду посадовців зобов’язано відновити навчальний процес у ЗОШ № 12

У травні 2014 року Полтавський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокурора міста в інтересах учнів Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12 до управління освіти виконавчого комітету Полтавської міської ради про визнання протиправним та скасування наказу, яким учнів школи було переведено з навчального закладу, розташованого на Червоному шляху, до основного приміщення цієї школи по вул. Нариманівській. Про це повідомила старший прокурор прокуратури міста Полтави Ольга Черновська.
За її словами, постанова вищезгаданого адміністративного суду ухвалою Вищого адміністративного суду України залишена без змін. Однак управління освіти проігнорувало рішення суду, тож навчальний процес у ЗОШ № 12 на Червоному Шляху так і розпочався.
«У зв’язку із цим прокурор міста Полтави знову звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з іншим позовом, а саме: про зобов’язання управління освіти виконавчого комітету Полтавської міськради відновити навчальний процес початкової школи в приміщенні ЗОШ № 12, що на Червоному Шляху», - зазначила прокурор та додала, що постановою суду позов прокурора міста задоволено в повному обсязі.
кількість переглядів: 3834