Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2015

Повідомлено про підозру директору товариства, який не сплатив понад 3,5 млн. грн. податків

За належної співпраці прокуратури та органів фіскальної служби області повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України) директору одного з кременчуцьких товариств, яке займається виготовленням та продажем транспортних засобів. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області Сергій Остапенко.
Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою міста Кременчука, хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.
«Директор приховував від податкових органів частину реалізованої продукції. У результаті таких дій упродовж 2013-2014 років до бюджету не надійшло понад 3,5 млн. грн.», - розповів Сергій Остапенко.
За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, судом підозрюваному обрано запобіжний захід – його зобов’язано сплатити заставу в розмірі більш ніж 400 тис. грн. На майно та особисті рахунки директора накладено арешт.

 

кількість переглядів: 3465