Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2015

Юнаки, які пограбували полтавський ювелірний магазин, проведуть за ґратами по 8 років

Апеляційний суд Полтавської області залишив без змін вирок Октябрського районного суду Полтави щодо 3 юнаків, які у листопаді 2014 року, попередньо домовившись між собою, пограбували ювелірний магазин у Полтаві. Про це повідомив прокурор відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Артем Пархоменко.

«Зайшовши в приміщення та погрожуючи продавчині пневматичним пістолетом, який остання сприйняла за вогнепальну зброю, вони заволоділи 45 каблучками, 50 підвісками, 10 ланцюжками та іншими прикрасами на загальну суму понад 185 тис. грн. У подальшому, залишивши собі деякі з них (ланцюжок, шпильку та підвіску), нападники реалізували награбоване, а отримані кошти розділили між собою», - розповів прокурор.   

Двоє юнаків засуджені за ч. 4 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, поєднаний із проникненням у приміщення, спрямований на заволодіння майном у великому розмірі, та вчинений групою осіб), а  третій – за ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 187 КК України, тобто за пособництво у вчиненні цього нападу. Тепер кожен із них проведе за ґратами по 8 років.

 

кількість переглядів: 3322