Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2015

Колишньому міліціонеру, який викрав підприємця, обрано запобіжний захід

За клопотанням процесуального прокурора одному з мешканців м. Лубни,  який викрав та намагався з корисливих мотивів вбити підприємця, 21 грудня слідчим суддею Октябрського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури області Юрій Розанов.

За інформацією прокурора, 18 грудня працівниками прокуратури та УСБУ в області було затримано лубенця, до речі колишнього працівника органів внутрішніх справ, який викравши місцевого підприємця, вимагав та отримав від родичів останнього 5 тис. дол. США.

«Одержавши гроші, колишній правоохоронець вирішив позбавити життя підприємця, проте свій намір не довів до кінця, оскільки під час намагання скоїти злочин був затриманий», - сказав Юрій Розанов.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за попередньою кваліфікацією, передбаченою ч. 1 ст. 14,  п. 3 ч. 2 ст. 115 КК України (готування до вчинення умисного вбивства викраденої людини).

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Національної поліції в області.

 

кількість переглядів: 3624