Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2016

Засуджено одного зі спільників, які намагалися закинути в кафе гранату

Вироком Комсомольського міського суду засуджено мешканця Дніпропетровська, 1979 року народження, який, приїхавши зі своїм  знайомим, 1995 року народження, в місто Комсомольськ, вночі, 3 грудня 2015 року розбив скло в одному з місцевих кафе-барів.

«Спільники  намагалися закинути до приміщення закладу гранату, внаслідок чого вибух стався поряд з кафе-баром та пошкодив його зовнішню обшивку. На щастя, ніхто з персоналу та відвідувачів не постраждав», - розповів прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтриманні державного обвинувачення прокуратури області Володимир Зорін.

Суд погодився з позицією прокуратури та призначив чоловіку покарання у виді 3 років позбавлення волі за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.

Його товариш із місця постійного проживання зник та наразі перебуває у розшуку.

 

кількість переглядів: 3353