Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2016

Направлено до суду обвинувальний акт щодо полтавця за контрабанду наркотиків

Працівники прокуратури області затвердили та направили до  Октябрського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 40-річного мешканця Полтави. Він у лютому цього року з метою збуту придбав понад 18 г трамадолу (наркотичний засіб), 8 г псевдоефедрину (прекурсор) та особливо небезпечні психотропні речовини. Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Сергій Лапоногов.

«Заборонені до обігу речовини обвинувачений придбав у мешканця Королівства Іспанія на ім’я Олексій, який надіслав їх на територію України у посилці з побутовими речами. Проте одразу після отримання посилки в одному з відділень компанії експрес-доставки, посилку було вилучено, а самого адресата затримано співробітниками УСБУ в області», - розповів прокурор.

 

Також Сергій Лапоногов додав, що протиправні дії полтавця кваліфіковано за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч.3 ст. 305, ч. 2 ст. 307 та ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України. А оскільки злочин чоловік скоїв у період іспитового строку за вчинення іншого кримінального діяння, а саме: за зберігання наркотичних речовин, йому загрожує до 12 років позбавлення волі з  конфіскацією майна.

 

кількість переглядів: 3050