Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2016

За вчинення злочинів проти власності мешканець Полтавського району проведе за ґратами 4 роки

За підтримання державного обвинувачення працівників Полтавської місцевої прокуратури Полтавським районним судом області винесено вирок стосовно неодноразово судимого 22-річного мешканця Полтавського району. За вчинення злочинів проти власності, у тому числі із застосуванням насильства, він проведе за ґратами 4 роки, повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури Вадим Лук’янченко.

За інформацією прокурора, обвинуваченому інкриміновано три епізоди вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу),  ч.2  ст.186 (грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для здоров'я потерпілого, вчинений повторно),  ч.3  ст.185 (крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу  України.

«Злочини чоловік скоїв у с. Копили Полтавського району у листопаді 2015 року, спричинивши потерпілим збитки на загальну суму майже 10 тисяч гривень. Зокрема, він ривком вихопив у громадянина сумку, в якій знаходились гроші; із готельно-ресторанного комплексу викрав телевізор; а з продуктового магазину, погрожуючи продавчині ножицями, виніс виручку від реалізованої продукції, кілька пляшок алкоголю та декілька пачок цигарок», - розповів Вадим Лук’янченко.

Після розбійного нападу на магазин злочинця затримали правоохоронці.

кількість переглядів: 2831