Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2016

Після розпочатого кримінального провадження підприємство сплатило понад мільйон гривень податків

Кременчуцька місцева прокуратура здійснювала процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні стосовно службової особи одного з кременчуцьких підприємств за фактом умисного ухилення від сплати податків у великих розмірах (ч. 2 ст. 212 КК України), досудове розслідування в якому проводили слідчі слідчого управління Кременчуцької ОДПІ ГУ ДФС у Полтавській області.

Як повідомив заступник керівника Кременчуцької місцевої прокуратури Олексій Захаров, завдяки принциповій позиції процесуальних керівників та належній координації роботи слідчо-оперативних підрозділів під час досудового розслідування забезпечено надходження до бюджету держави понад 1 млн. грн. несплачених податків та обов’язкових платежів.

«За результатами досудового розслідування матеріали кримінального провадження направлені до суду, який повинен визначити чи можна звільнити правопорушника від відповідальності, так як він відшкодував державі усі завдані злочином збитки, чи це звільнення буде необґрунтованим», - сказав Олексій Захаров.

Також заступник керівника Кременчуцької місцевої прокуратури наголосив, що відшкодування збитків інтересам держави, завданих протиправними діями осіб, залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності органів прокуратури.

 

кількість переглядів: 3054