Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2016

Судитимуть колишнього голову райдержадміністрації, який отримав 23 тис. дол. неправомірної вигоди

Слідчим відділом прокуратури Полтавської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно вже колишнього голови Глобинської районної державної адміністрації. Він обвинувачується у вимаганні та отриманні від приватного підприємця 23 тис. дол. США, що на момент вчинення злочину за курсом НБУ становило понад 580 тис. грн., за сприяння в оформленні права користування будівлею колишньої школи. Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Полтавської області Сергій Мандич.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні з правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) розглядатиме по суті Семенівський районний суд.

Наразі колишнього посадовця за ухвалою Октябрського районного суду Полтави взято на поруки одним із народних депутатів України.

 

кількість переглядів: 3721