Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2016

Кременчужанин обвинувачується у сприянні контрабанді таблеток, які містять у своєму складі трамадол та псевдоефедрин

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до Крюківського районного суду Кременчука для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 49-річного жителя Кременчука, який обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 305, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 311 КК України. Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Микола  Верблюд.

За його словами, під час досудового розслідування встановлено, що кременчужанин, маючи непогашені та не зняті судимості, будучи у березні цього року засудженим до 3 років позбавлення волі і звільненим від відбування покарання з випробуванням у вигляді іспитового строку на 2 роки, на шлях виправлення не став. У травні він повторно вчинив злочини у сфері  незаконного обігу наркотичних засобів та прекурсорів.

«Як пособник обвинувачений сприяв переміщенню через митний кордон України з приховуванням від митного контролю 700 таблеток, які містять наркотичний засіб трамадол, та понад 480  таблеток, які містять у своєму складі прекурсор псевдоефедрин. Окрім цього, під час обшуку за місцем проживання виявлено наркотичні засоби та психотропну речовину, які він  незаконно придбав та зберігав удома з метою особистого вживання», - розповів прокурор.

 

кількість переглядів: 2758