Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2016

За вказівками прокуратури 10 поліцейских притягнуто до дисциплінарної відповідальності

На виконання вказівки прокуратури Полтавської області 2 працівників Оржицького відділення Лубенського відділу поліції ГУ Національної поліції в області притягнуто до дисциплінарної відповідальності, повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Волков.
За його словами, під час перевірки виконання територіальними органами поліції адміністративних стягнень, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, було виявлено, що у липні цього року 2 поліцейських вищезгаданого відділення порушили вимоги ст. ст. 254, 261 Кодексу України про адміністративні правопорушення.     
«Зокрема, вони застосували до правопорушника спецзасіб (кайданки), не склавши при цьому 2 протоколів (про адміністративне затримання та про вчинення адміністративного правопорушення)», - уточнив Сергій Волков.
Загалом нинішнього року за документами прокурорського реагування керівництвом Головного управління Національної поліції в області до дисциплінарної відповідальності притягнуто 10 поліцейских, які порушили вимоги КУпАП при адміністративному доставленні та затриманні громадян. 
 
кількість переглядів: 2767