Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2016

Юрій Луценко представив нового прокурора Полтавської області (додано відео)

У четвер, 3 листопада 2016 року, Генеральний прокурор Юрій Луценко представив колективу прокуратури Полтавської області нового очільника відомства Миколу Кармазіна.

На представленні були присутні керівництво області, працівники органів прокуратури, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації.

Генеральний прокурор повідомив про те, що він не задоволений результатами діяльності правоохоронних органів області.

«Я сьогодні не буду традиційно аналізувати показники, як роблю це в кожній області, бо, чесно кажучи, для аналізу небагато що є», - зазначив Юрій Луценко. Він наголосив, що боротьба зі злочинність та корупцією є для України «другим фронтом».

Юрій Луценко закликав новопризначеного керівника відомства «організувати наступальну позицію обласної прокуратури, місцевих прокурорів і колег з інших правоохоронних органів».

Також, Генеральний прокурор звернувся до місцевих прокурорів з проханням мати на увазі, що вони відповідають за стан справ на своїй території. «Треба підіймати якість матеріалів, які передаються до суду», - сказав він.

«Завдання номер один – виявлення корупції у вищих ешелонах влади Полтавської області. Позиція друга – дати оцінку розкраданню земель у мальовничих частинах Полтавщини, які незаконно придбавали у свій час допущені до влади. Позиція третя – комунальне господарство», - закликав Юрій Луценко.

Новопризначений прокурор області подякував за довіру.

«Я усвідомлюю те, що часу в мене майже немає. Розумію, що через місяць-півтора будуть заслуховуватись результати моєї роботи. А тому я обіцяю, що найближчим часом ми проаналізуємо результати роботи, виявимо ті прогалини, недоліки, ті кадри, які не відповідають займаним посадам», - запевнив Микола Кармазін.

Довідково: Микола Кармазін народився 14 листопада 1969 року в смт. Диканька Диканьського району Полтавської області. У 1994 році закінчив Українську академію внутрішніх справ. В органах прокуратури працює з 1997 року.

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 3648