Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

У прокуратурі Полтавської області відбулися урочистості з нагоди професійного свята

У четвер, 1 грудня 2016 року, в прокуратурі Полтавської області відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників прокуратури та двадцятип’ятиріччя прокуратури незалежної України.

Прокурор Полтавщини Микола Кармазін, вітаючи своїх колег зі святом, побажав їм міцного здоров’я, щастя, наснаги, рішучості та принциповості при виконанні покладених функцій та завдань.

Зі словами подяки він звернувся до ветеранів органів прокуратури області, які навчили та виховали не одне покоління прокурорсько-слідчих кадрів. 

У свою чергу колишній прокурор Полтавської області Михайло Бурлаков побажав колективу прокуратури та її нинішньому очільнику керуватися у своїй діяльності виключно Конституцією та законами України.

«Тільки законна, обґрунтована, чесна ваша робота буде гарантом вашої незалежності і вашого вкладу у відродження довіри до прокуратури», - сказав Михайло Бурлаков.

На урочистих зборах кращих працівників органів прокуратури Полтавщини було відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора України та прокурора області.     

 

       

                                                                                         Прес-служба прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3362