Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2016

Погоджено повідомлення про підозру керівнику кременчуцького підприємства, який не сплатив майже 9 млн. грн. податків

Працівники прокуратури Полтавської області погодили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України керівникові одного з підприємств Кременчука, що пропонувало послуги населенню по підключенню та наданню доступу до мережі Інтернет. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Полтавської області Сергій Остапенко

За його словами, досудовим розслідуванням, що проводять слідчі слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби України в області за процесуального керівництва прокуратури, встановлено, що очільник підприємства у 2013-2015 роках, приховуючи реальні об’єми виручки, ухилився від сплати податків на суму майже 9 млн. грн.

«У рамках кримінального провадження на вищезазначену суму прокуратурою заявлено цивільний позов, а на кошти, які знаходяться чи ще будуть надходити на банківські рахунки підприємства, накладено арешт», - сказав прокурор.

Досудове розслідування триває.    

кількість переглядів: 3326