Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2017

Прокуратура Полтавщини відстояла свою позицію в суді щодо поліцейського, який намагався передати канабіс в ІТТ

Апеляційний суд Полтавської області відмовив у задоволенні апеляційних скарг колишнього поліцейського ізолятора тимчасового тримання Комсомольського відділення поліції Кременчуцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області та його захисника. Таким чином, вирок Комсомольського міського суду, яким зазначену особу засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, набув законної сили. Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Сергій Мандич

Дії засудженого кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та передача цих речовин у місця позбавлення волі).              

Встановлено, що у лютому 2016 року рядовий поліції погодився передати понад 6,5 г канабісу трьом арештованим особам, стосовно яких здійснював нагляд в ІТТ. За ці протиправні дії він отримав 300 грн. винагороди, проте при проходженні до спецустанови був затриманий працівниками СБУ в області.

кількість переглядів: 3772