Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2017

За вбивство односельця 19-річного жителя Козельщинського району засудили до 11 років

Працівники відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи прокуратури Полтавської області підтримали державне обвинувачення в суді  щодо жителя Козельщинського району. Вироком Комсомольського міського суду зловмисника, який убив та викрав майно свого односельця, засуджено до 11 років позбавлення волі. Про це повідомив прокурор вищезгаданого відділу Володимир Живило.

«Зазначену особу засуджено ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Проте обвинувачений не згоден із вироком суду і оскаржив його до вищої інстанції», - сказав прокурор.

Нагадаємо, наприкінці листопада  2016  року  після  спільного  розпиття  спиртного 19-річний чоловік наніс своєму 42-річному односельцю не менше 17 ударів кулаком та дерев’яною палицею. А коли потерпілий впав на землю, він вдарив його 13 разів ще й лопатою. Після цього молодик дістав із кишені вже мертвого односельця 20 гривень та мобільний телефон, вартість якого понад 1,5 тис. грн.

 

кількість переглядів: 2709