Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2017

Слідчі прокуратури Полтавщини проводять досудове розслідування ДТП за участю поліцейських (ФОТО)

Перший слідчий відділ прокуратури Полтавської області проводить досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 11 червня 2017 року, майже о 4 годині ранку, поблизу с. Балясне Диканського району. Про це повідомив начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Полтавської області Андрій Литвин.

 

Встановлено, що за кермом автомобіля «Volvo» перебував 27-річний оперуповноважений Полтавського відділу поліції ГУ НП в області. Він виїхав на узбіччя дороги, після чого машина злетіла у кювет. Унаслідок ДТП  сам водій та один із пасажирів автомобіля (інспектор Диканського відділення Миргородського відділу поліції) отримали тілесні ушкодження, а інший пасажир (цивільна особа) загинув на місці.

«В учасників пригоди були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Для підтвердження цих даних у кримінальному провадженні серед інших призначена судово-токсикологічна експертиза», - зазначив начальник відділу.

Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).    

кількість переглядів: 3787