Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2017

У вищому навчальному закладі Полтави виявлені факти корупції, пов’язані із вступною кампанією (ФОТО)

Прокурори Полтавської місцевої прокуратури спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області та Полтавського відділу поліції в рамках контролю за злочином, пов’язаним з одержанням неправомірної вигоди, провели обшуки у службових приміщеннях одного з вищих навчальних закладів Полтави. Про це повідомив в. о. керівника Полтавської місцевої прокуратури Денис Бондарець.

Установлено, що секретар деканату протягом липня 2017 року неодноразово отримувала неправомірну вигоду від абітурієнтів, обіцяючи  забезпечити успішне складання іспитів та безперешкодний вступ до навчального закладу. Під час обшуку виявлені та вилучені 14 тис. грн., залікові книжки та інші документи.

«Відомості про даний факт внесені в ЄРДР за ч. 2 ст. 369-2 КК України (отримання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення посадовою особою). Триває досудове розслідування, проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії. Вирішується питання про обрання працівниці ВНЗ запобіжного заходу», - зазначив прокурор.

кількість переглядів: 3322