Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2017

Депутата сільради, який підозрюється в отриманні 100 тисяч гривень неправомірної вигоди, взяли під варту

У четвер, 7 вересня 2017 року, депутатові однієї із сільських рад Полтавського району, який підозрюється в отриманні 100 тис. грн. неправомірної вигоди, слідчим суддею Октябрського районного суду Полтави обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та як альтернативу визначено заставу на суму 243 тис. грн. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Полтавської області Богдан Беркута.

Депутат вимагав від підприємця 150 тис. грн. за позитивне вирішення питання про виділення земельної ділянки площею понад 3 га у власність для будівництва котеджного містечка. Правоохоронці затримали зазначену особу після одержання частини неправомірної вигоди – 100 тис. грн.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, поєднане з вимаганням).

Досудове розслідування триває.

кількість переглядів: 2892