Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2017

На Полтавщині після надання 250 доларів неправомірної вигоди затримали працівника митниці (ФОТО)

У п’ятницю, 27 жовтня 2017, працівники прокуратури Полтавської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в області та відділу внутрішньої безпеки територіальних органів Державної фіскальної служби у Полтавській області затримали одного з працівників митного поста «Лтава» Полтавської митниці ДФС в області.

Установлено, що в ніч з 25 на 26 жовтня цього року інспектори групи швидкого реагування Миргородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області зупинили автомобіль митника, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Уранці останній звернувся до керівництва відділу поліції з проханням про зустріч, щоб вирішити питання про не притягнення його до адміністративної відповідальності. А наступного дня у службовому кабінеті передав правоохоронцю 250 доларів США неправомірної вигоди.

Після передачі грошей працівника митниці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище). Також вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу.

 

                                                                                      Прес-служба прокуратури Полтавської області  

 

кількість переглядів: 3398