Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено чоловіка, який у власній квартирі збував особливо небезпечний наркотичний засіб

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що раніше не судимий 28-річний чоловік, проживаючи у м. Полтава, налагодив збут особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацительованого у власній квартирі.

 

Так, зловмисник за грошову винагороду збував особам вказаний наркотичний засіб. Незаконною діяльністю чоловік займався протягом лютого місяця поточного року.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області наркозбувачу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених повторно) КК України.

 

За принципової позиції прокуратури обвинуваченого на підставі угоди про визнання винуватості засуджено до реальної міри покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Органи прокуратури Полтавської області невідкладно та безапеляційно реагують на злочини у сфері наркообігу та закликають громадян повідомляти про такі випадки за телефоном «гарячої лінії» (05322) 2-77-11.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2544