Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2015

Призначено 1-го заступника прокурора області

У понеділок, 7 вересня 2015 року, прокурор Полтавської області Сергій Попов представив колективу прокуратури області свого першого заступника Олександра Легеньковського.
Привітавши з призначенням та побажавши успіхів у роботі, прокурор області зазначив, що Олександр Володимирович досвідчений працівник. Його стаж роботи в органах прокуратури – 35 років.
Олександр Легеньковський змінив на посаді Юрія Кравченка, який наказом прокурора області призначений начальником управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні.

Довідково: Олександр Володимирович Легеньковський народився у 1955 році в місті Охтирка Сумської області. У 1980 році закінчив Харківський юридичний інститут ім. Ф. Дзержинського. Із 1980 по 2002 рік працював на різних посадах в органах прокуратури Сумської області.
В органах прокуратури Полтавської області очолював організаційно-контрольний відділ, відділ роботи з кадрами, прокуратури Карлівського району, Київського та Ленінського районів міста.
На посаду 1-го заступника прокурора Полтавської області призначений наказом Генерального прокурора України 4 вересня 2015 року.


                                                                                                       Прес-служба прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3557