Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2016

У Глобинському районі чоловік продавав наркотики (ФОТО)

Працівники Глобинського відділу Головного управління Національної поліції в Полтавській області затримали 34-річного жителя одного із сіл цього району, який продавав наркотичний засіб.

«Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного було виявлено приблизно 300 г наркотичного засобу, зовні схожого на канабіс. Точний вид наркотиків та маса будуть встановлені після проведення судово-хімічної експертизи», - розповів заступник керівника Кобеляцької місцевої прокуратури Вадим Белей.

За словами прокурора, за даним фактом слідчими Глобинського відділу поліції ГУНП в  області розпочато кримінальне провадження, процесуальне керівництво в якому здійснює Глобинський відділ Кобеляцької місцевої прокуратури.

Наразі працівниками прокуратури погоджено повідомлення про підозру затриманому у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту, вчиненому повторно, та збут особливо небезпечних наркотичних засобів). Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

кількість переглядів: 3312