Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2017

У Кобеляцькому районі відкопали тіло пенсіонера, у вбивстві якого підозрюється його донька (ФОТО)

У середу, 5 липня 2017 року, під час обшуку в одному з домогосподарств с. Світлогірське Кобеляцького району правоохоронці відкопали тіло 64-річного місцевого жителя, про вбивство якого стало відомо з оперативних джерел.

Установлено, що 3 тижні тому потерпілого вбила його донька після спільного розпиття спиртного.

«За свідченнями підозрюваної, вбивство вона вчинила, посварившись із  батьком. Спочатку вона вдарила його ногою в груди, а потім – кілька разів металевою кружкою по голові, після чого пішла спати. На ранок, коли прокинувся її цивільний чоловік, співмешканці вирішили закопати тіло в сараї. Сусідам пояснили, що батько поїхав до родичів в іншу область», - розповіла заступник начальника управління прокуратури Полтавської області Наталія Лець.

За попередніми висновками судово-медичної експертизи, смерть пенсіонера настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, травматичного крововиливу.

«Наразі 35-річна жінка затримана, їй повідомлено про підозру в умисному вбивстві, тобто за ч. 1 ст. 115 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - констатувала прокурор.

кількість переглядів: 2932