Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

За отримання неправомірної вигоди судитимуть начальника управління Полтавської облдержадміністрації

Прокуратура Полтавської області затвердила і направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України щодо начальника одного з управлінь Полтавської обласної державної адміністрації. Про це повідомив прокурор відділу прокуратури області Ярослав Толмачев.

Під час досудового розслідування встановлено, що посадовець двома траншами отримав від представника фізичної особи-підприємця 24 тис. грн. неправомірної вигоди за невжиття заходів після проведення перевірки, за результатами якої були виявлені порушення підприємцем умов договору про організацію перевезень пасажирів. А також за сприяння в наданні ФОП тимчасового дозволу на здійснення перевезень пасажирів на маршруті.      

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Октябрський районний суд Полтави. Підготовче засідання призначене на 11 жовтня 2017 року.

Довідково: ч. 3 ст. 368 КК України – одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди, за вчинення в інтересах третьої особи дій з використанням наданого службового становища.

кількість переглядів: 3790