Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2017

Відбувся традиційний турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті загиблого слідчого (ФОТО)

Традиційно наприкінці року працівники органів прокуратури Полтавщини турніром з міні-футболу вшановують пам'ять колеги – слідчого Максима Ковтуненка, який у 2010 році загинув у ДТП, ціною власного життя врятувавши людину. Цьогорічна гра відбулася у суботу, 18 листопада, у приміщенні спорткомплексу Головного управління Національної поліції в області.

У змаганнях взяли участь 6 команд: слідчого управління прокуратури, друзів Максима Ковтуненка, працівників апарату прокуратури області, Кременчуцьких та Полтавських місцевих прокуратур та збірна команда місцевих прокуратур (Кобеляцької, Лубенської, Миргородської).

Після запеклої боротьби право грати за ІІІ призове місце вибороли команди Полтавської місцевої прокуратури та збірна команда. Остання з рахунком 7:4 перемогла полтавців. 

У фіналі змагалися команди працівників апарату прокуратури та друзів. Перший тайм виграли прокурори, другий – з рахунком 5:4 завершився на користь друзів. Вирішальний гол за 30 секунд до кінця матчу забив Євген Супруненко, який за підсумками гри став кращим гравцем турніру. Символічний приз йому вручила дружина загиблого слідчого Лариса Ковтуненко. А капітан команди друзів Микола Звягольський отримав від заступника прокурора області Олександра Савенка переможний кубок.                                                                                                                                                                                                                                        

 

 

 

                                                                                          Прес-служба прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 1339