Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2017

Правоохоронці затримали жителя Полтави, який підозрюється у смерті свого племінника (ФОТО)

У середу, 22 листопада 2017, співробітники Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва прокуратури затримали 44-річного жителя Полтави, уродженця Азербайджану, який заподіяв своєму 27-річному племіннику травми несумісні із життям. Про це повідомив начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи прокуратури області Андрій Литвин.                                           

За словами прокурора, подія відбулася 21 листопада в будинку дядька через сімейні неприязні стосунки. Під час сварки останній завдав руками, ногами і металевою ніжкою від скляного столика численні тілесні ушкодження, від яких племінник помер у реанімаційному відділені Полтавської обласної клінічної лікарні.

За вказаним фактом розпочате досудове розслідування. Затриманий повідомлений про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

кількість переглядів: 3341