Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області головного спеціаліста відділу екологічного та радіологічного нагляду на митній території Полтавської області, який не повідомив про суттєві зміни в майновому стані, покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Установлено, що головний спеціаліст відділу екологічного та радіологічного нагляду на митній території Полтавської області Державної екологічної інспекції Центрального округу, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», після придбання майна вартістю понад 50 прожиткових мінімумів, несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані.

 

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

 

Завдяки прокуратурі вказану особу визнано винною у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

Робота на вказаному напрямі триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2586