Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2015

Помічник командира спецпідрозділу поніс покарання за отримання 1800 гривень у подарунок

Постановою судді Октябрського районного суду міста Полтави визнано винним у скоєнні правопорушення, пов’язаного з корупцією, помічника командира одного зі спецпідрозділів УМВС України в області. Протокол про адміністративне правопорушення щодо нього був складений прокурором міста Полтави за ч. 1 ст. 172-5 КУпАП (порушення обмежень щодо отримання подарунку).
За інформацією прокурора м. Полтави Григорія Гриня, постановою судді правоохоронця визнано винним та накладено стягнення у вигляді 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Наказом начальника УМВС України в області його звільнено з органів внутрішніх справ. Окрім цього, громадянам повернуто подаровані ними кошти.
«У березні цього року прокуратурою міста Полтави у співпраці із працівниками відділу внутрішньої безпеки МВС України було встановлено, що працівник міліції усупереч вимогам Законів України «Про засади запобігання та протидії корупції», «Про запобігання корупції», Правил поведінки та професійної етики осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ України отримав від трьох громадян 1800 гривень за сприяння у їх працевлаштуванні до спецпідрозділу», - розповів Григорій Гринь.
кількість переглядів: 3569