Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2017

У Полтаві за одержання неправомірної вигоди затримано патрульного поліцейського

У неділю, 14 травня 2017 року, слідчі прокуратури Полтавщини спільно зі співробітниками СБУ в області затримали після одержання 2000 гривень неправомірної вигоди інспектора Управління патрульної поліції у м. Полтава. Про це повідомив начальник 1-го слідчого відділу прокуратури Полтавської області Анатолій Буряк.

Лейтенант поліції, склавши напередодні стосовно громадянина два протоколи про адміністративне правопорушення, вилучив у останнього  ключі від автомобіля та вимагав кошти за їх повернення. Розуміючи незаконний характер своїх дій та намагаючись уникнути відповідальності, патрульний поліцейський залучив до реалізації злочину сторонню особу, декілька разів змінював місця та час зустрічі, проте завдяки належній роботі оперативників та слідчих дії правоохоронця були повністю задокументовані.

«На даний час затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник слідчого відділу.

 

кількість переглядів: 3651