Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.01.2018

Інспектор із благоустрою Карлівської міськради оштрафований за порушення обмежень щодо сумісництва

Апеляційний суд Полтавської області не задовольнив апеляційну скаргу інспектора з благоустрою Карлівської міської ради Савчука С. І. та залишив постанову Полтавського районного суду без змін. Таким чином, інспектор визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, за ч. 1 ст. 172-4 КУпАП та оштрафований на понад 5 тис. грн. і повинен повернути отриманий дохід від роботи за сумісництвом, повідомив прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області Артем Лещенко.

За словами прокурора, у судах першої та апеляційної інстанцій прокуратура довела, що майже півроку зазначений  громадянин суміщав роботу інспектора з благоустрою міськради з підприємницькою діяльністю, чим порушував вимоги ст. 25 Закону України «Про запобігання корупції».

«Відповідно до цієї статті він не мав права займатися іншою оплачуваною (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту) або підприємницькою діяльністю», - сказав Артем Лещенко.

кількість переглядів: 3636