Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2018

Прокуратура Полтавщини долучилася до просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» (ФОТО)

У четвер, 8 лютого 2018 року, заступник прокурора Полтавщини  Олександр Савенко зустрівся з начальником Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олегом Тимченком з метою обговорення подальшої співпраці прокуратури та територіального управління в рамках загальнонаціонального просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Під час зустрічі Олександр Савенко зазначив, що попри законодавчі зміни щодо відсутності права представляти в суді інтереси громадян, органи прокуратури продовжують виконувати важливу функцію захисту прав людини, зокрема у кримінальному процесі, ювенальній юстиції та при виконанні судових рішень у кримінальних справах.

«У 2017 році під час здійснення нагляду при виконанні судових рішень  у кримінальних провадженнях та застосуванні інших заходів примусового характеру за вказівками прокуратури поновлені права більше 100 дітей області», - сказав заступник прокурора області.            

Довідково: загальнонаціональний просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції України на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України «Про реалізацію просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у 2017-2019 роках» від 13.09.2017 р. та указу Президента України  «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації просвітницького проекту «Я маю право!» від 14.11.2017 р. Мета проекту – формування правової культури та правової свідомості у суспільстві.

                                                                       

                                                                                      Прес-служба прокуратури Полтавської області

     

кількість переглядів: 3031