Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

У Миргороді судитимуть місцевого жителя за незаконний обіг наркотиків

Прокуратура Полтавської області затвердила і направила до Миргородського міськрайонного суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 60-річного жителя Миргородського району за вчинення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та державної прикордонної служби прокуратури області Микола Верблюд.

Маючи не погашену та не зняту судимість за крадіжку, у жовтні 2017 року чоловік заховав у дитячій іграшці поліетиленовий пакет із маковою соломою загальною масою 430,7 гр. та намагався переслати його у м. Гомель Республіки Білорусь. Однак злочин не був закінчений через причини, які не залежали від його волі, оскільки бандероль із наркотичним засобом виявили співробітники СБУ.

Наразі вказана особа перебуває під вартою і обвинувачується за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 305 (закінчений  замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 307 (придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу) КК України.

кількість переглядів: 2870