Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2018

Обвинувальний акт щодо учасників ОЗГ за незаконне зайняття гральним бізнесом направлений до суду

Прокуратура Полтавської області затвердила і направила до Автозаводського районного суду Кременчука для розгляду по суті обвинувальний акт щодо учасників організованої злочинної групи.

Як повідомив прокурор відділу прокуратури області Борис Селькін, організатору (33-річному кременчужанину) та 2 співучасникам (охоронцю і круп’є) інкримінують ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 203-2 КК України, тобто зайняття гральним бізнесом у складі організованої злочинної групи. Матеріали стосовно ще одного члена угрупування (круп’є) виділені в окреме провадження. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що кременчужанин та його знайомі купили гральне обладнання, в одному з кафе Кременчука орендували приміщення і упродовж 2017-2018 років проводили ігри в покер із грошовими ставками, мінімальна з яких становила 2 тис. грн.

«У разі виграшу гравцю виплачувалася готівка, або ж гроші перераховували на його банківський рахунок. Сума залежала від виграних під час гри фішок. Тобто вони обмінювалися на гривні відповідного номіналу за курсом 1 до 1», - розповів прокурор.

Нагадаємо, роботу грального закладу правоохоронці припинили у лютому 2018 року https://pol.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=223328&fp=40

кількість переглядів: 3161