Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2018

Прокуратура Полтавщини направила до суду обвинувальний акт для заочного засудження розвідника терористичної організації «ЛНР»

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області  слідчим відділом Управління СБУ в області завершене досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно учасника не передбаченого законом збройного формування, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).

Під час досудового розслідування встановлено, що 22-річний кременчужанин у грудні 2015 року, перебуваючи на території Луганської області, за власною ініціативою, підтримуючи ідеї та мету створення терористичної організації «ЛНР», вступив до так званої «2-ї окремої мотострілкової бригади 2-го армійського корпусу народної міліції Луганської народної республіки», де був розвідником.

Зважаючи на те, що обвинувачений до цього часу продовжує перебувати на непідконтрольній українській владі території, процесуальні керівники прокуратури Полтавщини та слідчі СВ УСБУ в області прийняли рішення про проведення щодо нього спеціального досудового розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлений до суду для заочного засудження.

    

                                                                                         Прес-служба прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2844