Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2018

Колишній головбух Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України невчасно подала декларацію після звільнення

За участі прокуратури Полтавської області Київський районний суд Полтави розглянув протокол, складений співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, щодо тепер уже колишнього головного бухгалтера Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. Про це повідомив прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області Артем Лещенко.

Жінка визнана винною у скоєнні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави) та оштрафована на 850 грн.

«Зазначена особа, припинивши свою діяльність, подала передбачену законом декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції через 17 днів, тоді як повинна була це зробити у день звільнення», - зазначив прокурор.
кількість переглядів: 3207