Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2018

Намір злочинним шляхом роздобути гроші привів 2 жителів Колетевського району на лаву підсудних

Київський районний суд міста Полтави засудив двох 19-річних жителів Котелевського району, які у січні 2018 року вчинили розбійний напад на полтавця.

«Маючи намір злочинним шляхом роздобути гроші для власних потреб, молодики приїхали до обласного центру. Блукаючи містом, о 2 годині 30 хвилин вони побачили 23-річного юнака, який повертався додому. Зайшовши з ним у під’їзд багатоповерхівки, вони напали на нього, спричинивши тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, та забрали мобільний телефон», - розповів заступник керівника Полтавської місцевої прокуратури Олександр Рябовол.

Зловмисників викрили при спробі збуту викраденого майна в смт. Котельва.

«Свою вину зазначені особи визнали лише частково, проте прокурор надав суду беззаперечні докази. Як результат, молодики визнані  винними у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), та засуджені до 7,5 років та 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна. Окрім цього, в повному обсязі задоволений цивільний позов прокурора про стягнення з обвинувачених витрат на стаціонарне лікування потерпілого», - зазначив Олександр Рябовол.

Вирок суду 1-ї інстанції поки що не набув законної сили.
кількість переглядів: 3153