Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2018

На Полтавщині двоє поліцейських підозрюються в отриманні 26 тисяч гривень неправомірної вигоди (ФОТО)

У неділю, 20 травня 2018 року, працівники прокуратури Полтавщини  спільно зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки у Полтавській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та Управління Служби безпеки України в області задокументували факт отримання 2 правоохоронцями 16 тис. грн. 

Це була друга частина неправомірної вигоди. Першу, 10 тис. грн., працівники Карлівського та Полтавського відділів поліції ГУ НП в області    отримали у суботу, 19 травня цього року. 

Гроші передавали в автомобілі, який належить одному з правоохоронців.

Зазначена сума (26 тис. грн.), яку надав житель Полтави, мала б «посприяти» не притягненню цього полтавця до кримінальної відповідальності за грабіж.

Наразі майори поліції затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідче управління УСБУ в області за процесуального керівництва прокуратури області.

 

                                                                                      Прес-служба прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3562