Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2018

Учасників організованої групи, що діяла в Кременчуці, обвинувачують у збуті метадону

Прокуратура Полтавської області затвердила і направила до Крюківського районного суду Кременчука для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 3 жителів цього міста, які є обвинуваченими у торгівлі метадоном.

Як повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Полтавської області Володимир Зорін, досудовим розслідуванням встановлено, що зазначені особи (організатор, його співмешканка та знайома) здійснювали свою діяльність упродовж лютого-травня 2018 року. Їм інкримінують вчинення 4 епізодів збуту метадону у складі організованої групи, 7 епізодів збуту за попередньою змовою та 3 епізоди зберігання за місцем проживання.

Під час обшуку в помешканні 40-річного організатора та його співмешканки правоохоронці виявили і вилучили 22,7446 г метадону, що є особливо великим розміром.

Дії учасників групи кваліфіковані за ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб,  а також незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту та збут наркотичних засобів, вчинений організованою групою).

 

кількість переглядів: 2667