Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2018

За принципової позиції прокуратури Полтавської області раніше судимого чоловіка, який задовольняв статеву пристрасть неприроднім способом із 7-річною донькою співмешканки, засуджено до 12 років позбавлення волі

Установлено, що в жовтні минулого року, 34-річний чоловік, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків, скориставшись відсутністю вдома своєї співмешканки, погрожуючи фізичним насильством, задовольняв статеву пристрасть неприроднім способом із 7-річною донькою жінки.
Окрім цього, під час проведення  обшуку у чоловіка вилучено 77 грам особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу, який він зберігав для власного вживання.
 Кобеляцькою місцевою прокуратурою доведено вину зловмисника у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства до малолітньої особи) КК України та ч.2 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу (канабісу) КК України.
За принципової та наполегливої позиції прокуратури рецидивіста засуджено до 12 років позбавлення волі.
 На даний час прокуратурою Полтавської області вирішується питання щодо застосування більш суворого покарання нелюду в апеляційній інстанції.
 
Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 3307