Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2018

Завдяки якісному процесуальному керівництву прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру та арештовано небезпечного рецидивіста, який відсидивши 20 років у в’язниці за вбивство трьох людей, ледь не вбив ножем свого товариша під час сварки

Установлено, що між 46-річним чоловіком, який раніше вже відбував покарання у виді позбавлення волі строком на 20 років за умисне вбивство трьох осіб, та його товаришем виникла сварка. Під час конфлікту рецидивіст схопив ножа та здійснив ним один удар в область грудної клітини потерпілого, спричинивши останньому тілесне ушкодження. Чоловік дивом залишився живим.

Завдяки якісному процесуальному керівництву Миргородської місцевої прокуратури особу зловмисника встановлено та менш, ніж за добу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 13 ст. 115 (замах на умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба
прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2902