Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2018

Прокуратура Полтавської області активізовує представницьку діяльність - державі реально повернуто землі сільськогосподарського призначення площею майже 50 га, вартістю 1,4 млн грн

У травні 2012 року між Кобеляцькою районною державною адміністрацією та селянським (фермерським) господарством укладено договір оренди землі, що знаходиться за межами населених пунктів на території Бродщинської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області для ведення фермерського господарства терміном дії на 5 років.

 

Незважаючи на закінчення терміну дії договору оренди фермерське господарство ще рік обробляло землю, отримуючи прибутки, але при цьому порушуючи вимоги ст. 34 Закону України «Про оренду землі».

 

Враховуючи виявлені порушення, Кобеляцька місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про повернення земельної ділянки з незаконного користування, який судом задоволено у повному обсязі.

 

Наразі завдяки вжитим заходам органів прокуратури Полтавської області у державну власність реально повернуто землі площею майже 50 га вартістю понад 1,4 млн грн.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3476