Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2018

Під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру та арештовано чоловіка, який через відмову жінки вступити з ним в інтимні стосунки, забив потерпілу до смерті, а тіло викинув у каналізаційний люк

Установлено, що жінка 1980 року народження, перебуваючи на одному з курортів у Полтавській області, познайомилась із 30-річним охоронцем. Після вживання алкогольних напоїв, чоловік запропонував новій знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, на що остання відмовилась.  

 

Обурившись відмовою чоловік ударив жінку по голові, від чого потерпіла втратила свідомість. Після побиття потерпілої зловмисник залишив її тіло у каналізаційному люку. Відповідно до висновків експертизи смерть жінки настала від закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку.  

 

 За результатами проведених оперативних заходів чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Під час проведення слідчих дій у помешканні зловмисника виявлено та вилучено прикраси загиблої, за вказаним фактом чоловіку повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України.   

 

За процесуального керівництва прокуратури затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.   

 

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.  

 

Досудове розслідування триває.  

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2849