Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2018

Прокуратурою Полтавської області на хабарі затримано вже другого службовця ДВС - на цей раз начальника Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби

У понеділок, 10 вересня, прокуратура Полтавської області спільно з оперативними співробітниками ВБКОЗ УСБУ в області та слідчими слідчого управління ГУНП в області викрила начальника Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області на одержанні неправомірної вигоди.

Частину коштів в сумі 4 000 гривень керівник відділу отримав раніше на банківську картку, а сьогодні зловмисник отримав другу частину хабара у розмірі 12 000 гривень в приміщенні супермаркету.

За вказану суму службовець обіцяв жінці зняти арешт з житла, який накладено у зв’язку із наявністю заборгованості з виплати аліментів її колишнім чоловіком та переоформити на неї право власності на частину квартири.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманій особі та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 28 серпня, менше двох тижнів тому, прокуратурою Полтавської області спільно зі співробітниками правоохоронних органів на хабарі у сумі 20 тисяч гривень затримано державного виконавця цього ж відділу ДВС ГТУЮ у Полтавській області.

Боротьба із корупцією триває.

 

 

 

  

 

 

Прес-служба
прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2353