Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2018

За підтримки державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області раніше неодноразово судимого чоловіка, який пограбував жінку застосовуючи сльозогінний газ та фізичну силу визнано винним та засуджено до 4 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування встановлено, що 32-річний неодноразово судимий чоловік, у липні поточного року побачив жінку, яку вирішив пограбувати. Підбігши до потерпілої, рецидивіст розпилив їй в очі сльозогінний газ, а потім, долаючи опір жінки, схопив за шию та вихопив з рук мобільний телефон.

 

Окрім цього, зловмисник, перебуваючи на вокзалі знайшов паспорт громадянина України і вклеїв в нього свою фотографію, здійснивши при цьому підроблення документа.

 

Органами прокуратури Полтавської області доведено вину чоловіка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 358 (підроблення посвідчення, яке видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією чи іншою особою, яка має право видавати чи посвідчувати такі документи, з метою використання його підроблювачем) КК України та за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчиненому повторно) КК України та засуджено до 4 років позбавлення волі.

  

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2864