Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2018

Прокуратура Полтавської області довела вину зловмисника, який здійснював розбійні напади на поштові відділення та погрожуючи працівникам зброєю заволодів коштами і посилками на загальну суму понад 350 тис грн – обвинувачений проведе за гратами 7 років

Чоловік у липні 2015 року, наприкінці робочого дня, прибув до приміщення складу одного з відділень пошти у Миргородському районі, та погрожуючи пістолетом оператору відділення, зв’язав йому руки і наказав лягти на підлогу, спричинивши останньому тілесні ушкодження.

 

Після подолання опору працівника поштового відділення, нападник  заволодів грошовими коштами та посилками, які знаходилися в приміщенні, чим спричинив збитки підприємству на понад 200 тисяч гривень.

 

У подальшому, у серпні цього ж року, чоловік скоїв аналогічний розбійний напад на інше поштове відділення у Лохвицькому районі. Погрожуючи касиру застосуванням мисливської рушниці, зловмисник заволодів товаром на суму понад 150 тисяч гривень.

 

Під час проведення обшуку помешкання розбійника виявлено, що останній незаконно зберігав боєприпаси.

 

Завдяки підтриманню державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3, 4 ст. 187 (розбій) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України і призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2957