Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2018

За принципової позиції прокуратури Полтавської області прокурора Полтавської місцевої прокуратури, якого затримали на хабарі у 1000 доларів США, відсторонено від посади

За клопотанням прокуратури Полтавської області прокурора Полтавської місцевої прокуратури, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч 3 ст. 368 (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за не вчинення такою службовою особою  в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням службового становища, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) КК України відсторонено від посади строком на 2 місяці із зобов’язанням вилучення документа, який посвідчує посаду прокурора.

Нагадаємо, вказаного прокурора затримано 8 вересня після отримання неправомірної вигоди у сумі 1 тисячі доларів США. За вказані кошти службовець обіцяв громадянину не притягувати його до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування триває.

Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба
прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3174