Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2018

Завдяки вжитим заходам органів прокуратури Полтавської області депутата сільської ради визнано винним та покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Установлено, що депутат Попівської сільської ради Миргородського району Полтавської області , будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», при прийнятті рішення сесією сільської ради з земельних питань, не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, а також взяв участь в голосуванні за вказане рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення (неповідомлення про реального конфлікту інтересів, та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

Завдяки прокуратурі депутата визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

Робота на вказаному напрямі триває.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2986