Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2018

За матеріалами органів прокуратури Полтавської області розглянуто протокол та притягнуто до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією колишнього держінспектора ГУ Державної фіскальної служби в області

За матеріалами прокуратури судом розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією про порушення додаткових заходів здійснення фінансового контролю колишнім державним інспектором сектору адміністрування майнових податків і зборів з фізичних осіб управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області.

 

Так, установлено, що колишній державний інспектор, придбавши квартиру,  повідомив про суттєві зміни у майновому стані в порушення встановленого Законом 10-денного строку.

 

При безпосередній участі органів прокуратури вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією, передбаченого ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі 1700 грн.

 

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2509